Virknålens äventyr och gärningar

Virkar, stickar och syr för både beställningar och husbehov. Ett och annat recept och husmodertips lär slinka med.

Supernatural

Publicerad 2015-09-12 21:14:00 i Allmänt, Supernatural,

När maken är borta dansar råttorna på bordet...eller hur var det nu? Inte riktigt, men nästan. Maken tillbringar kvalitetstid med sina brödrer på tu man hand utan fruar, sambos och barn, vilket gör att jag sitter hemma och är tillfälligt gräsänka. Ungarna har somnat i framstupa sidoläge i vanlig ordning, så då råkade det bara att tvn var på och Netflix, och vips så åkte min favoritserie på: Supernatural.

Ända sen jag såg den för snart 2,5 år sen så blev jag fast. Det trodde jag aldrig om en tv-serie, men det blev jag. På mindre än ett par månader hade jag sett varenda avsnitt. Jag gillar serien på grund av två saker, 1) Jared Padalecki (Sam Winchester) och Jensen Ackles (Dean Winchester) gör en jäkla bra rollprestationer, och det märks redan från första säsongen att de båda även blev bröder även off screen (idag bor de ett par kvarter ifrån varandra, de var bestmen på varandras bröllop m m), samt 2) jag gillar blandningen man har fått till mellan skräck, humor och övernaturliga fenomen.

Nu är serien inne på sin elfte säsong. Ja, ni läste rätt, elva säsonger. Med det så har de slagit rekord i att vara den serie som har hållit på längst i sin kategori, nu har de bara långkörare som Dallas och FalconCrest kvar att slå.

Om

Min profilbild

Linnea

Dalkulla i exil som numera bor i Skåne, gift med dansk och har två busungar. Trädgårdsmästare med stort intresse för historia, hantverk och matlagning. Är svag för djur, natur och Supernatural. Kallar symaskinen för Älskarinnan.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela