Virknålens äventyr och gärningar

Virkar, stickar och syr för både beställningar och husbehov. Ett och annat recept och husmodertips lär slinka med.

Spa-besök på Hotell Dalicarlia

Publicerad 2015-10-31 09:22:00 i Allmänt,

Jag blev bjuden på spa av min bästa vän nu under Allahelgona helgen.  Vi båda har våra rötter i Dalarna men numera bor vi alldeles för långt ifrån varandra. Vi hade inte setts på 5 år, så det var verkligen på tiden, så utan ungar och karlar bar det av mot Hotell Dalicarlia i Tällberg, strax utanför Leksand.

Bilden nedan är den utsikt som man möter när man stiger in i matsalen, Siljan med dess ring av berg runt omkring sig. Frukostbuffén var oändlig och jag hade inga problem att varken vara LCHFare eller laktosintolerant, något som ibland kan vara svårt på vissa ställen. 

Själva SPAet låg lite på sidan om, men det gjorde inget. Det blev en förmiddag i bubbelpool, bastu, relaxavdelning och utomhusbad i 40-gradigt vatten, med andra ord väldigt härligt. Vi båda kunde konstatera av vi inte längre var 20 och inte tålde hetta i samma utsträckning som förr om åren. 

Om

Min profilbild

Linnea

Dalkulla i exil som numera bor i Skåne, gift med dansk och har två busungar. Trädgårdsmästare med stort intresse för historia, hantverk och matlagning. Är svag för djur, natur och Supernatural. Kallar symaskinen för Älskarinnan.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela